Izbornik

Trgovine i radno vrijeme

040 650 000 ili live chat

Dostava

Svi proizvodi Sakrij izbornik
0,00 kn Košarica 0 kom

Hybrid madrac

Hi - Low džepićasta jezgra
Odaberite veličinu
3.299,00 kn
Dodaj u košaricu Veličina: 190 x 80

Jezgra Perfecta Hybrid madraca spaja najbolje od 3 različite jezgre koje su baza gotovo svim madracima: džepićasta jezgra, HR pjena (45 kg/mᶟ) i visco elastična pjena (50 kg/mᶟ).

Umjesto uobičajene džepićate jezgre, ovaj madrac sadržava tzv. Hi-Low džepićastu jezgru koja zbog svoje tehnologije izrade, daje savršenu ergonomsku potporu za tijelo. Naime, različite visine džepićastih opruga daju savršen 3D efekt pri spavanju, s obzirom da viši dio opruge osigurava tijelu ravnomjerno podupiranje, a niži dodatno podupire dijelove koji vrše veći pritisak na madrac.

Na navedenu jezgru nastavlja se sloj HR pjene koja pridonosi elastičnosti, te dobro provodi strujanje zraka, a svojim karakteristikama iznimno je čvrsta i trajna. Završni sloj madraca je termoaktivna visco-elastična pjena ili tzv. memory pjena, kojoj je osnovna karakteristika da iznimno dobro reagira kod pritiska, jer se savršeno prilagođava tijelu, a nakon spavanja se vraća u prvobitno stanje.

Madrac Hybrid ima skidiv gornji dio navlake, koji se može prati na 40˚C ili kemijskim putem očistiti, a zbog svih navedenih svojstava, kao i visine od 26 cm, odličan je izbor za kombiniranje s tzv. „Box spring“ krevetima.

Specifikacija proizvoda

  • Jezgra: Hi-Low džepićasta opružna jezgra. Okomice od PU pjene.
  • Obloga: Plohe Visco-elastične pjene, HR pjene i propex mreže s jedne strane i PU pjene i propex mreže s druge strane madraca. Jezgra madraca je obučena u triko tkaninu.
  • Navlaka: dvoslojna tkanina koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100. Navlaka se može skinuti. Periv je isključivo, gornji bijeli dio navlake na 40°C.

Visina madraca: 26 cm
Tvrdoća: F3
Preporučena nosivost: za osobe do 100 kg
Navlaka: samo gornja bijela ploha periva
Standardne dimenzije: 190/ 200 x 80/ 90/ 100/ 120/ 140/ 160/ 180
Moguća izrada vanstandardnih dimenzija u vrlo kratkom roku.

Možda da zaokružite kupovinu s ovim artiklima?

3.299,00 kn
649,00 kn

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na perfecta.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili emailom nosi tvoj jedinstveni kod. Saznaj više...

Vodič za odabir madraca

Prodajna mjesta

Često postavljena pitanja