Izbornik

Trgovine i radno vrijeme

040 650 000 ili live chat

Dostava

Svi proizvodi Sakrij izbornik
0,00 kn Košarica 0 kom

Jastuk Lila HR

s hladno lijevanom pjenom
Dostupna varijacija D 70 cm x Š 42 cm x V 11 cm
679,00 kn
Dodaj u košaricu Veličina: D 70 cm x Š 42 cm x V 11 cm

Jastuci Lila i Lila HR od hladno lijevane i memory pjene. Za izradu ovih jastuka korištena je hladno lijevana pjena koja je još uz to i dodatno obogaćena ekstraktom sljeza. Uslijed toga dobiven je izuzetno kvalitetan materijal, vrlo mekan, lagan, prozračan i trajno elastičan te odlično prilagodljiv obliku tijela. Sljez je biljka za koju su još u straoj Grčkoj prepoznali da djeluje smirujuće, osvježavajuće, te, osim toga, ima i samogasiva svojstva, a kada se pažljivo profilira u odgovaraćuji oblik, svojim kvalitetama omogućava regeneraciju tijela te kvalitetno, udobno i mirno spavanje.

Specifikacija proizvoda

Medicott tkanina - navlaka jastuka izrađena je od antibakterijske, Medicott tkanine iz čijih su pamučnih vlakana posebnim procesom uklonjene supstance koje privlače grinje i pogoduju razvoju bakterija i plijesni, čak i u vlažnim uvjetima. Hipoalegrentno svojstvo Medicott tkanine dobiveno je na potpuno prirodan način, bez dodavanja ikakvih kemijskih sredstava i važno je da protiv grinja i bakterija djeluje preventivno pa se preporuča osobama koje pate od alegrija.

Možda da zaokružite kupovinu s ovim artiklima?

679,00 kn
2.481,15 kn 2.919,00 kn

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na perfecta.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili emailom nosi tvoj jedinstveni kod. Saznaj više...

Vodič za odabir madraca

Prodajna mjesta

Često postavljena pitanja