Izbornik

Trgovine i radno vrijeme

040 650 000 ili live chat

Dostava

Svi proizvodi Sakrij izbornik
0,00 kn Košarica 0 kom

Krevet Nokturno

POIGRAJTE SE KREVETOM ZA SVOJE DIJETE I ODABERITE BAZU, UZGLAVLJE I BOČNU STRANU U 3 RAZLIČITE BOJE

Neka ovaj krevet postane vaše ostvarenje sna ljetne noći. Zaobljenih kontura i jednostavnih linija, pravo je moderno osvježenje spavaćih soba.

Krevet Nokturno je sa svojim jednostavnim, ali modernim dizajnom zaobljenih rubova, idealan odabir za male stanove, apartmane ili dječje sobe. Krevet ima ugrađenu podnicu na podizanje sa spremnikom za odlaganje stvari. Uzglavlje kreveta sa zaobljenim rubovima prati isti dizajn i postavlja se na zid na željenu visinu. Uzglavlje se prodaje zasebno u dužini 90 i 160 cm te se u dječjim sobama mogu postaviti na glavno uzglavlje i bočnu stranu. Krevet je dostupan u dimenzijama 90x200 cm i 160x200 cm, a može se tapecirati u eko kožu ili tkaninu.

Specifikacija proizvoda

Standardne dimenzije: 200 x 90/ 160 cm.
 

NAPOMENA: Cijena kreveta Nokturno na webshopu odnosi se na tkaninu Tiago 9615 kao na gornjoj fotografiji. Za cijenu kreveta u ostalim tkaninama obratite se na webshop@perfecta.hr ili u najbliže prodajno mjesto.

Pošaljite nam upit za ponudu. Cijena je informativna te ovisi o dostupnosti i izboru tkanina.

KATALOG PERFECTA DREAMS KREVETA

Odaberite veličinu
-20% 3.499,00 kn 2.799,20 kn
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
Google+
E-mail

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na perfecta.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili emailom nosi tvoj jedinstveni kod. Saznaj više...

Vodič za odabir madraca

Prodajna mjesta

Često postavljena pitanja