Premium Vega

Madrac za udobnost po Vašoj mjeri

Idealan madrac je onaj koji nudi beskrajne mogućnosti prilagodbe upravo Vašem tijelu i potrebama. Anatomski pozicionirane džepičaste opruge u 7-zonskoj Combi jezgri sprječavaju da Vas ometaju pokreti partnera tijekom spavanja. Kombinacija dviju vrsta pjena (EMC i PU) u kombinaciji sa džepičastom jezgrom osiguravaju anatomsku potporu i opuštanje tijela tijekom sna. Zbog toga se madrac Vega preporučuje osobama koje traže čvrstoću opruga, a vole osjećaj memorijske pjene i relaksacije koju ona pruža.

Srednje tvrdo
Visina 32 cm
Jezgra: 7 zona
Jezgra: EMC pjena
Jezgra: Combi zone
Odaberi veličinu

Detalji proizvoda

Zaštita jezgre osigurana je navlakom od visokokvalitetne tkanine Lisboa Olive Oil koja sadrži ekstrakt maslinovog ulja. Ova tkanina pomaže zadržati prirodnu hidratiziranost Vaše kože i pruža joj mekoću tijekom sna. Dodatnu prozračnost madraca omogućuje i 3D umetak za prozračivanje. Svi materijali ugrađeni u madrac imaju ÖKO Tex Standard certifikat, što znači da su neškodljivi za zdravlje i okoliš.

Garancija

Garancija 2 godine

Isporuka

Isporuka 5-15 radnih dana

Imamo ga godinu dana. Madrac je savršeno udoban i kvalitetan, izrazito visok tako da pruža dovoljnu potporu i ne miče se kad se partner okreće. Ni pretvrd ni premekan. Vanjska navlaka je toliko mekana i ugodna da je šteta staviti plahtu preko. Preporučila bih svakome da kupi i zaštitu za madrac.

Irma

00