Izbornik

Trgovine i radno vrijeme

040 650 000 ili live chat

Dostava

Svi proizvodi Sakrij izbornik
0,00 kn Košarica 0 kom
Početna Proizvodi Madraci Madraci s oprugama

Madraci s oprugama - Za postojanost madraca

Madraci s bonnell oprugama
Bonnell je klasična žičana opružna jezgra koja je sastavljena od opruga međusobno spojenih spiralnim čeličnim savitljivim žicama zbog čega se gibanje prenosi po cijelom madracu. Najdugovječnija tehnologija izrade madraca, madraci s bonnell jezgrom, zbog svojih solidnih svojstava, kao što su postojanost i prihvatljiva cijena, i danas su zastupljeni te postoji potražnja za njima, ali većinom za opremanje apartmana i hotela niže kategorije.

Madraci s džepićastim oprugama
Džepićaste opruge su opruge manjih dimenzija, koje se oblače u pamučnu tkaninu (džepiće), kako bi pridonijele elastičnosti madraca. Manje dimenzije opruga omogućuju veću gibljivost madraca i lakšu prilagodbu obliku tijela. Njihova specifičnost je da se ugiba samo onaj dio opruga na koji tijelo vrši pritisak te se na taj način kvalitetno podupiru sve kritične točke na tijelu. Svaka opruga se kreće neovisno o drugima, poput klavirskih tipki, bez prenošenja pokreta na susjedne opruge. Zahvaljujući tome džepićasti madrac osigurava optimalno podupiranje svih zona tijela.

Hybrid madrac - otvoreni

Hybrid

Hi - Low džepićasta jezgra
Madrac Queen

Queen

s džepićastom jezgrom

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na perfecta.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili emailom nosi tvoj jedinstveni kod. Saznaj više...

Vodič za odabir madraca

Prodajna mjesta

Često postavljena pitanja