Izbornik

Trgovine i radno vrijeme

040 650 000 ili live chat

Dostava

Svi proizvodi Sakrij izbornik
0,00 kn Košarica 0 kom

Nadmadraci - Za dodatnu udobnost madraca

Visco elastična pjena /tzv. memory pjena/ materijal je koji se koristi u raznim industrijama već desetljećima zbog svojstava koje posjeduje. U proizvodnji madraca i nadmadraca, to su izuzetno važna svojstva prilagođavanja i oblikovanja prema obliku našeg tijela, pa time čine rasterećenje točke najjačeg pritiska, a reakcija na tjelesnu temperaturu stvara ugodan osjećaj opuštanja mišića i omogućava maksimalnu prilagodljivost te ispravan položaj kralježnice.

Memory pjena pruža olakšanje ljudima koji traže opuštanje nakon napornog dana, ublažava bolove i teškoće koje utječu na spavanje, te prekomjerno okretanje za vrijeme sna, a time i bolji odmor za naše tijelo.

Nadmadraci se mogu postaviti na sve vrste madraca. Nadmadrac pruža dodatnu udobnost i upija dio znoja koje tijelo izlučuje, produljujući tako vijek trajanja madraca. Nadmadrac učinkovito štiti madrac i najčešće ima skidivu navlaku koja se može prati. 

U Perfecta Dreams asortimanu, tri su nadmadraca od memory pjene: PinkFollow me i Slowmotion, jedan od hladno lijevane pjene: Orange, te jedan od perforirane latex pjene: Natural.

-20%
Nadmadrac Orange

Orange

s jezgrom od hladno lijevane pjene

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na perfecta.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili emailom nosi tvoj jedinstveni kod. Saznaj više...

Vodič za odabir madraca

Prodajna mjesta

Često postavljena pitanja