Dostava

Dostava naručenih proizvoda obavlja se svakoga radnog dana prema rasporedu dostava. Rok isporuke za proizvode kupljene preko Hespo internet trgovine je od 5 do 15 radnih dana, za kopneni dio Hrvatske nakon što kupac bude kontaktiran od strane naših djelatnika i svih temeljno utvrđenih uvjeta vezano za dostavu, za sve modele madraca, nadmadraca, elastičnih podloga standardnih dimenzija, te sve artikle koji nisu rezervirani i nalaze se na centralnom skladištu. Rok isporuke kreveta, namještaja i vanstandardnih proizvoda je 3-4 tjedna. S obzirom na popunjenost proizvodnih kapaciteta i/ili nemogućnosti utjecaja na izvanredne okolnosti moguć je i dulji rok dostave za krevete i namještaj od procijenjenog roka ili vremenskog okvira danog prilikom narudžbe. Nakon zaprimljene narudžbe, kupac će biti kontaktiran od strane naših djelatnika u roku 24 h.

Ukoliko zaprimimo obavijest da transakcija iz bilo kojeg razloga nije autorizirana, dostava se odgađa do autorizacije transakcije.

Cijena dostave za pojedinačnu narudžbu određuje se po ukupnoj težini pošiljke, tj. artikala iz narudžbe, kao i po odredištu ovisno o tome dostavlja li se pošiljka na području kopnene ili otočne Hrvatske. Cijena dostave paketa do 5kg iznosi 11 €, paketa od 5,01 do 15kg iznosi 17 €, a paketa iznad 15,01kg iznosi 35 € za kopneni dio Hrvatske.

*cijene dostave se odnose na Web prodaju

Pri kupovini na Perfecta Dreams webshopu, cijenu dostave za tvoj trenutni izbor artikala možeš lako u svakom trenutku provjeriti u košarici internetske trgovine. Konačni trošak dostave za pojedinu narudžbu prikazan je u postupku prolaska kroz blagajnu internetske trgovine nakon unosa adrese za dostavu i možeš ga vidjeti prije potvrde narudžbe, a izračunava se prema gornjem cjeniku.

U cijene dostave je uključen i PDV. Za sve dodatne informacije molimo te da nam se obratiš putem e-maila webshop@perfecta.hr

Dostava na otoke

Također, vršimo i dostavu na otoke, a zbog prirode dostave na otoke o cijenama i rokovima isporuke kontaktirat će te naši zaposlenici.

Cjenik doplate za trajekt:

BRAČ – naplata za trajekt 27,08 €

DUGI OTOK – naplata za trajekt 63,71 €

OTOK ŠOLTA – naplata za trajekt 27,74 €

HVAR, VIS, KORČULA, LOŠINJ, RAB, UGLJAN, PAŠMAN, MLJET, CRES – naplata za trajekt 40,61 €

Unos robe

Kupci prilikom narudžbe mogu odabrati i opciju unosa naručenih proizvoda u objekt, inače se dostava vrši do adrese kupca / kolnog prilaza, te kupac sam preuzima robu iz kombija / kamiona. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. Doplata za unos robe po katovima doplaćuje se prema sljedećem cjeniku: 

1. razred: prizemlje, te 1.kat – 6,64 €,

2. razred: 2., 3., 4. kat – 13,28 €,

3. razred: 5., 6., 7. kat  – 19,92 €,

4. razred: 8., 9., 10. kat – 26,56 €,

5. razred: 11., 12., 13. kat – 33,20 €,

6. razred: 14., 15., 16. kat – 39,84 €,

7. razred: 17., 18. i viši kat – 46,48 €.  

Dodatne informacije potraži na prodajnom mjestu.

Prilikom narudžbe kupac treba odabrati okvirni termin dostave. Ukoliko kupac ima poseban zahtjev za datum i vrijeme dostave, sve detalje treba navesti u narudžbi. O mogućnosti ispunjenja zahtjeva će biti obaviješten telefonom ili elektroničkom poštom.

Ukoliko kupac utvrdi da je naručio pogrešnu dimenziju, proizvod je moguće zamijeniti samo u slučaju ukoliko je proizvod čist, neoštećen i nekorišten. U ovom slučaju naplatit će se ponovljena dostava u iznosu od 35 € i 35 € za odvoz robe, te ukoliko je proizvod bio raspakiran, pakiranje robe u iznosu od 2,79 €. Za razliku doplate navedenih troškova i eventualnu razliku u cijeni kupac će biti usmeno kontaktiran od strane naših djelatnika.

Račun avansa i račun se šalju kupcu na e-mail adresu koju je naveo prilikom kreiranja narudžbe putem webshopa.